Jak na spocie rozmawialiśmy to taki systematyczny spot co tydzien, dwa tygodnie w Suwałkach. Mi też pasuje Niedziela najbliższa. Może naprzeciw Ratusza? Godzine jak chcecie ale mam nadzieje ze wieczorkiem.
[O1] Tulejki podwyższające.
Zwiń
X
-
[O1] Tulejki podwyższające.
Na dniach przydą mi tuleji z ASO.Zanim weznę się do roboty dobrze by było wiedzieć w które miejsce dokładnie je zamontować.Bo po przeczytaniu kilku postów to już sam nie wiem jak to ma być.Wiem że przyda się zciągacz sprężyn i klika innych narzędzi standartowych , ale czy coś jeszcze?
-
-
Zamieszczone przez SamiecNajlepiej jest tez odkrecac i skrecac nakretkie kluczem pneumatycznym, nie trzeba w tedy uzywac imbusa :wink:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Kur..... mać , co jest .Zamówiłem te tulejki i po wymontowaniu i po zamontowaniu, zaczynam przykręcać ten amortyzator od góry no i właśnie , jak mam zacząć przykręcać ten gwint jak widać go w sumie 1 mm a może nawe nie.Wychodzi że to że za mało wystaje ten gwint, żeby chociarz z pól cm wystawał to bym go złapał a tak h... .Jak wy to poskręcaliście , proszę o jak najszybszą porade bo auto rozebrane i cholera wie co robić. :cry:
Komentarz
-
-
Kurcze czeski błąd, żle złozyłem kolumnę tzn tulejkę wsadziłem między łorzysko a poduchę(o dziwo wszystko ładnie pasowało) a nie między talerzyk a łorzysko.Teraz wszystko jest ok, gwint wystaje tyle co i wtedy.Dziwne że jest taka odchyłka skoro i w taki sposób pasuje i w drugi też.Dzięki Maicroft .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Feryw końcu trzeba zcisnąć sprężynę i zmniejsza też się skok amortyzatora :|NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz